banner est whatsapp

Balanç molt positiu de l´Ajuntament de l´Arboç sobre la segona temporada de la piscina d´estiu

L'Arboç, 06/11/2019 10:10:36

Hi va haver més d´un miler d´abonaments i uns 4.000 accessos puntuals de pagament


Acabada la segona temporada de la piscina d'estiu l'Ajuntament de l'Arboç ha fet balanç. La temporada va finalitzar el passat 11 de setembre amb una valoració d'ús molt satisfactoria. Només durant els primers 10 dies ja s'havien formalitzat 232 abonaments que al final de temporada van ser més d'un miler. La piscina d'estiu va obrir portes el 22 de juny i en els 82 dies que va romandre activa per al públic hi va haver més de 4.000 accessos esporàdics de pagament a les instal·lacions. Unes xifres molt semblants als de la primera temporada, que ja va ser molt bona.

L'obertura de la piscina d'estiu va permetre també dur a terme activitats diverses culturals i esportives, com els banys nocturns amb música en directe els dijous de 22 h a 24 h amb Dj's arbocencs que van tenir molt bona acceptació amb un total de més de 300 usuaris. Destaquen també l'ús que van poder fer de les instal·lacions les entitats de la Vila durant els seus campus esportius.

Des de l'Ajuntament han remarcat que durant tota la temporada no hi ha hagut cap incident remarcable,  valorant molt positivament tant les xifres d'ús com la valoració de les instal·lacions per part dels usuaris, que ha estat molt bona.

Imatge: Imatge de la piscina. (Font: Aj. de l'Arboç)

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat