banner est whatsapp

Mercè Comes i Rosa Andreu presentaran ´Vida de peix´ al teatre El Centre de l´Arboç

L'Arboç, 31/10/2019 13:36:46

El 17 de novembre a 2/4 de 7 de la tarda. Entrades anticipades a la venda a partir del dia 4 de novembre a la Papereria Montserrat


Les famoses actrius catalanes, Mercè Comes i Rosa Andreu, portaran a l'Arboç una divertida comèdia, "Vida de Peix". Amb un llenguatge directe, natural, irònic i divertit, dues dones, la Marcia i la Llúcia, conversen en una sala d'espera d'una consulta qualsevol. Aquestes converses, que aparcament són per a passar l'estona, van derivant cap a situacions cada cop més complexes. Són converses surrealistes, i de vegades reals com la vida mateixa. Les vides de la Marcia i la Llúcia.

Les entrades anticipades es posaran a la venda a partir del pròxim dia 4 de novembre a la Papereria Montserrat, a un preu únic de 12 euros.

Sobre l'origen de l'obra "Vida de Peix"

A principis de l'estiu d'aquest 2019, l'entitat Casino Prado de Sitges li va proposar a Mercè Comes participar en el "Festival DONA, Art en Femení", que es va celebrar els passats dies 6, 7 i 8 de setembre. Immediatament, la desbordant imaginació Mercè Comes es posa en marxa, ja que li volta pel cap la idea de fer una obra amb l'únic objectiu de fer passar una bona estona al públic.

Li venen a la ment expressions, anècdotes i situacions còmiques, viscudes en primera persona o agafades en préstec del seu cercle d'amistats que li han fet passar molt bones estones. A partir d'aquest recull es va posar a escriure, i tot apuntava al fet que havia de ser un monòleg, però poc temps després contacta amb l'actriu Rosa Andreu per acompanyar-la a l'escenari. Llavors comencen les reunions de treball als jardins del Prado, i tres mesos més tard, després d'un estiu ple de trobades, reunions, assajos i, sobretot molts riures, el 7 de setembre del 2019 s'estrena la comèdia "Vida de peix".

L'esdeveniment teatral està organitzat per l'Elenc Artístic Arbocenc, amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Arboç.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat