banner est whatsapp

Assistència rècord de públic en la 7a l´Enramada de l´Arboç

L'Arboç, 29/10/2019 18:28:01

Un programa farcit d´actes amb xefs de primera línia, els productes de proximitat i màxima qualitat, i les innovadores activitats acompanyades d´una meteorologia agradable, principals motius del gran èxit


La setena edició de L'Enramada de l'Arboç, celebrada els passats dies 25 i 26 d'octubre, va superar amb escreix tots els rècords d'edicions anteriors. El públic penedesenc va respondre massivament a la crida d'aquesta mostra enogastrònomica, que presentava un cartell amb xefs de primera línia, a més dels forns i cellers més punters del Penedès.

La mediàtica Montse Estruch, xef del restaurant "El cingle de Vacarisses" i participant en programes televisius com MasterChef, TopChef i Cuines, va ser l'encarregada d'inaugurar l'Enramada el divendres 25 d'octubre.

La setena edició de la mostra arbocenca ha destacat sobretot pels showcookings en directe a càrrec de xefs de la mida de David Vernet, del restaurant El Vell Papiol de Calafell, de Jordi Martínez, del restaurant Coll de Nulles, o Joel Molina, del restaurant El Barretet de Castellet, tots ells membres del col·lectiu gastronòmic del Baix Penedès "Terra i Taula". El forner Lluís Montes, de l'Artesà de Calafell, i el xef Aníbal Bonino, del restaurant Santo Porchelo, van realitzar tres coques enramades amb receptes exclusives.

Alimentació, salut i esport presents a l'Enramada

El Club Esportiu l'Arboç també ha col·laborat novament amb l'Enramada organitzant una activitat esportiva i saludable, amb una matinera i agradable caminada de 10km entre vinyes fins a la Cooperativa de Llorenç del Penedès, on els assistents van gaudir d'una visita comentada i un tast de cava. De tornada, en arribar al recinte de l'Enramada, els caminants van ser obsequiats amb un refrigeri. Per altra banda, la investigadora vendrellenca, llicenciada en Farmàcia i Bioquímica, Mery Ruíz Cendonya, va impartir un taller de cuina saludable, on va explicar que la nostra salut depèn en gran part del que mengem i de com ho fem.

Uns altres protagonistes de l'Enramada de l'Arboç van ser la música i els espectacles en directe. En l'edició d'enguany el públic assistent va gaudir dels grups musicals Nerea Bassart Trio, Rosa Maria Inglada o el duo Anna & Ignasi, i també de l'actuació de la colla castellera local Minyons de l'Arboç, a més d'un espectacle de ball acrobàtic a càrrec del Duo Tela Marinera de l'Arboç, format per Gisela Angrill i Edgar Ràfols.

Tastos, inflables i tallers infantils i moltes altres activitats, la majoria gratuïtes, van acabar de configurar una exitosa 7a l'Enramada, un esdeveniment pensat i concebut per a un públic familiar organitzat integrament per la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de l'Arboç, amb periodicitat anual i que habitualment coincideix amb el darrer cap de setmana del mes d'octubre.

L'Ajuntament de l'Arboç ha agraït públicament el treball i dedicació de tots els estands participants i de totes les persones que han contribuït d'una manera o l'altra amb l'èxit d'aquesta mostra enogastronómica.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat