banner est whatsapp

Gran assistència en la 3a Trobada d´Associacions de Gent Gran del Baix Penedès a l´Arboç

L'Arboç, 24/10/2019 19:02:58

Va ser-hi presents associacions de Sant Jaume dels Domenys, Banyeres del Penedès i de la nostra Vila


Foto: Un moment de la Trobada d'aquest dissabte durant els parlaments de l'alcalde de l'Arboç.

El passat dissabte 19 d'octubre l'Arboç va acollir la 3a Trobada d'Associacions de Gent Gran del Baix Penedès, impulsada per la Comissió Executiva de la Gent Gran del Consell Comarcal del Baix Penedès, el Departament de Benestar Social del mateix consell, l'Associació Llar de Jubilats de l'Arboç i la regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de l'Arboç. En la trobada també hi van prendre part les associacions de Banyeres del Penedès i Sant Jaume dels Domenys.

Els actes de la trobada començaven a les 10 del matí, amb la benvinguda als assistents a càrrec de Joan Sans, l'alcalde de l'Arboç, i president del Consell Comarcal del Baix Penedès. Tos seguit es van oferir diverses visites guiades per la Vila, com l'emblemàtica Giralda, el Museu de Puntes de Coixí, l'església de Sant Julià o els edificis modernistes més característics. Al migdia es va celebrar el dinar de germanor, que va aplegar prop de 250 persones i on es va entregar un record de la trobada a tots els assistents.

Nombrosos voluntaris van col·laborar en aquesta trobada, així com els ajuntaments de l'Arboç, Sant Jaume dels Domenys i Banyeres del Penedès. L'objectiu de la Comissió Executiva de la Gent Gran és seguir donant continuïtat a aquest acte, que ja fa tres anys que es du a terme de forma seguida, amb la intenció que no es torni a perdre un esdeveniment que antigament s'anava repetint any rere any.



 

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat