banner est whatsapp

L´Ajuntament de l´Arboç i l´Obra Social La Caixa renoven el conveni d´ajuts d´urgència social

L'Arboç, 22/10/2019 10:14:04

Donació de 3.500€ als Serveis Socials


Imatge: Foto de la firma del conveni, Alexis Gómez, director de banca d'Institucions de Tarragona, Maria Roca directora de l'Oficina de l'Arboç, i Joan Sans, alcalde de l'Arboç (Font: Aj. de l'Arboç)

El passat divendres 11 d'octubre, l'Ajuntament de l'Arboç i l'Obra Social "La Caixa" van signar  un conveni de col·laboració segons el qual, La Caixa fa una donació de 3.500€ als Serveis Socials Bàsics de l'Arboç per a pal·liar situacions de necessitat a les famílies de la Vila. 

Algunes necessitats incloses són: ajuts als llibres de text per a famílies desfavorides, ajuts per a sufragar les despeses dels subministres bàsics d'aigua, llum i gas per a famílies que no disposen de recursos suficients per afrontar-les, ajuts al Banc d'Aliments o al Centre Obert.

La finalitat d'aquests ajuts és l'atenció i pàl·lidament de determinades situacions de necessitats puntuals, urgents i bàsiques, en què es poden trobar les famílies que no disposen de recursos econòmics suficients per afrontar-les i no estan en condicions d'aconseguir-los o rebre'ls d'altres fonts. Aquest conveni que s'ha renovat amb l'Obra Social de la Caixa representa un important suport econòmic per als Serveis Socials Bàsics de l'Arboç.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat