banner est whatsapp

Caminada entre vinyes cap a Llorenç del Penedès en la 7a l´Enramada de l´Arboç

L'Arboç, 17/10/2019 10:06:51

El Club Esportiu L’Arboç col·labora novament amb l’Enramada organitzant aquesta activitat esportiva i saludable


La 7a Mostra Enogastronòmica de l'Enramada de l'Arboç oferirà, com un dels seus actes més destacats del programa, una agradable caminada entre vinyes fins a la Cooperativa de Llorenç del Penedès, on es realitzarà una petita visita comentada a les instal·lacions i un tast de cava. El recorregut té una distància d'uns 10 quilòmetres.

La caminada sortirà des del recinte de l'Enramada, la plaça de Catalunya (davant del CAP), el dissabte 26 d'octubre a 1/4 de 9 del matí. Està previst que aquesta activitat tingui una durada d'unes 3 hores aproximadament. De tornada, en arribar al recinte de l'Enramada, tots els participants en aquesta activitat esportiva i cultural seran obsequiats amb un refrigeri.

Totes les persones interessades poden inscriure's a aquesta activitat per un preu de 5 euros per persona, i si són socis del Club Esportiu l'Arboç per 3 euros, a les dependències de l'Oficina de Turisme de l'Arboç, al carrer Major 37 baixos. Aquesta caminada està organitzada pel Club Esportiu l'Arboç amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Arboç.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat