banner est whatsapp

L´Arboç organitza un taller per educar en valors als joves a través del futbol

L'Arboç, 16/10/2019 18:36:12

Organitzada íntegrament per l´Ajuntament de l´Arboç, aquesta és una activitat gratuïta que s´allargarà fins al mes de maig de 2020


El dimarts 29 d'octubre a les 7 de la tarda, l'Auditori Municipal de l'Arboç acollirà la reunió informativa sobre el projecte "Educació en valors a través del Futbol", un projecte que es durà a terme a la nostra Vila aquesta temporada. L'objectiu principal d'aquest projecte és educar als joves participants en temes i valors com la convivència, l'amistat, la discriminació o el gènere, i sempre a través de la pràctica de l'esport.

"Educació en valors a través del Futbol" és un projecte 100% municipal que donarà continuïtat a les edicions celebrades en altres anys del projecte "Futbolnet, qui té valors guanya". Tindrà lloc a les pistes de futbol de l'Institut de l'Arboç, del 4 de novembre d'enguany fins al 29 de maig de 2020, els dilluns i els dijous de les 17:25h a les 18:55h.

El dimarts 29 d'octubre a les 7 de la tarda, a l'Auditori Municipal de l'Arboç, es faran les preinscripcions durant la reunió informativa, on és imprescindible portar el Document Nacional d'Identitat (DNI).

Aquest projecte és obert a nens, nenes i persones amb discapacitat que estiguin cursant l'ESO o 3r, 4t, 5è o 6è de Primària en algun dels centres educatius de l'Arboç: l'Escola Sant Julià, l'Institut de l'Arboç, el Col·legi Residència, o l'Escola Camp Joliu.

Aquesta és una activitat subvencionada íntegrament per l'Ajuntament de l'Arboç.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat