banner est whatsapp

Èxit de la reunió participativa per decidir els cursos 2019-2020 per a majors de 55 anys

L'Arboç, 14/10/2019 10:24:37

Els presents a la reunió, una cinquantena, han decidit els cursos i tallers que es realitzaran aquesta nova temporada. Aquest mateix mes d´octubre ja es posen en marxa els tallers de memòria, psicomotricitat i ceràmica


El passat dimarts 8 d'octubre l'Ajuntament de l'Arboç, a través de l'entitat CEPS Projectes Socials, i amb l'objectiu d'arribar al màxim nombre possible de vilatans i vilatanes majors de 55 anys, va realitzar una sessió de participació ciutadana per a majors de 55 anys per a donar resposta a les seves necessitats i demandes, on les mateixes persones proposessin quins tallers volen realitzar durant la pròxima temporada 2019-2020. La reunió va ser un èxit, amb la participació d'una cinquantena d'assistents.

De moment, aquest mateix mes d'octubre es posen en marxa els cursos de psicomotricitat i memòria per estimular l'activitat cognitiva. Aquest darrer curs compta amb una important novetat per aquest any; en un dels cursos, els participants hi seran derivats per la psiconeuròloga de l'hospital del Vendrell. I a partir de novembre començarà un taller de ceràmica per aprendre diferents tècniques per treballar-la.

L'encarregada de dinamitzar i recollir totes les propostes va ser Daylis Fonteboa, psicòloga que compta amb l'experiència de tres cursos realitzant tallers a la nostra Vila. Durant la reunió es van plantejar les necessitats i recollir les idees per finalitzar definint quins cursos i tallers i temaris es volien fer. L'objectiu d'aquests cursos és sobretot fer comunitat, millorar les relacions entre les persones i a la vegada promoure l'activitat entre la gent gran.

Tots els cursos i tallers són gratuïts excepte el de ceràmica que té un cost de 40 € pel material. Per inscriure''s cal adreçar-se a la Casa de Cultura, al carrer Major 37 baixos. Tots els cursets són organitzats per l'Ajuntament de l'Arboç, i finançats pel mateix Ajuntament i pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat a través del Projecte d'Intervenció Integral al nucli Antic, o Llei de Barris, de la qual el municipi de l'Arboç n'és beneficiari.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat