banner est whatsapp

Marco Segura Martos primer en la Cursa 5K contra el càncer de l´Arboç

L'Arboç, 11/10/2019 18:47:26

El corredor del Club Esportiu l´Arboç va fer un temps de 16 minuts i 30 segons. Stella Beazzutti, del club Athletic Track Tarragona, primera amb un crono de 20 minuts i 35 segons


El passat diumenge 6 d'octubre la Vila de l'Arboç es va omplir d'esport solidari amb la quarta edició de la Cursa i Marxa 5K solidària contra el Càncer i la segona Kids Run Colors familiar, que va comptar amb la participació de més de mig miler de persones entre inscrites i col·laboradores. La 5k està organitzada per l'Ajuntament de l'Arboç i la col·laboració del Club Esportiu l'Arboç.

Ràdio l'Arboç va poder parlar amb els primers classificats de la general masculina i femenina,  així com amb els primers locals.

Diumenge el primer a travessar la línia de meta va ser el corredor del Club Esportiu l'Arboç, Marco Segura Martos, que va completar el recorregut en 16 minuts i 30 segons. Marcos Segura es mostrava satisfet i molt concent per haver participat en una causa solidària contra el càncer. Sobre les seves sensacions durant la cursa explicava que va començar amb una sortida molt ràpida i molt disputada amb el segon classificat, però que aquest es va confondre en una cruïlla. El Marcos fins i tot el va esperar per veure si reprenia la ruta correctament, però al veure que no venia va seguir corrents fins a arribar a la meta.

La primera de la general en categoria femenina va ser Stella Beazzutti, del club Athletic Track Tarragona, amb un crono de 20 minuts i 35 segons. Stella es mostrava molt contenta pel temps assolit i molt satisfeta d'haver contribuït a una causa solidària com és la lluita contra el càncer. Destacava les bones sensacions durant la cursa i un ambient molt festiu. La seva propera cita és la Mitja Marató del Vendrell del 27 d'octubre.

El primer corredor local en arribar a meta va estar Jorge Pellicer Núñez, del Club Esportiu l'Arboç. Pellicer va córrer els 5k en un temps de 19 minuts. Explicava les bones sensacions durant els tres primers quilòmetres de la cursa, també parlava de la rapidesa dels corredors que portava al davant, titllant-los d'autèntiques màquines. Destacava la duresa del darrer tram final de pujada, que li va costar una mica. Va definir la cursa com a molt divertida amb un molt bon ambient.

La primera classificada local va ser Cristina Jurado Sánchez, del Club Esportiu l'Arboç, amb un temps de 24 minuts i 32 segons. La Cristina declarava estat molt satisfeta i contenta amb el temps assolit, baixant en 1 minut i 10 segons la marca de l'any passat. Explicava que ja es prepara per participar en la Mitja Marató de València del dia 25 d'octubre, i que la cursa de l'Arboç li ha servit com a prova preparatòria.

La 5a Cursa i Marxa 5k solidària de l'Arboç, del proper any 2020, se celebrarà el primer diumenge del mes d'octubre.
 

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat