banner est whatsapp

L´Arboç celebrarà la tradicional Festa de la Castanyada el dijous 31 d´octubre

L'Arboç, 10/10/2019 19:58:49

Hi haurà un sopar i un ball obert a tothom a càrrec del showman local "Rufino"


L'Associació de Dones Arbocenques (ADA), amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Arboç, organitza la tradicional Festa de la Castanyada 2019, que se celebrarà el dijous 31 d'octubre. La Sala Polivalent Municipal acollirà aquesta festa, i obrirà portes a les 9 de la nit.

Primer se celebrarà el tradicional sopar, amb un menú que constarà d'un primer plat d'entremesos d'ensaladilla i embotits, i un segon plat a escollir, entre pollastre amb gambes o vedella estofada. De postres hi haurà un pijama, i on tampoc hi faltaran les tradicionals castanyes torrades, els panellets i el moscatell.

Les persones interessades a apuntar-se al sopar cal que s'apropin els dies 22 i 29 d'octubre entre les 10 i les 11 del matí, al local del carrer Àngel Guimerà núm. 1, al darrere de l'Escola de Puntaires. El preu del tiquet és de 15 euros per sòcies de l'ADA, 15 euros els acompanyants i 17 euros per als no socis. Val a dir que les persones apuntades caldrà que portin els seus plats, coberts i gots.

Després del sopar se celebrarà un ball obert a tothom i amb entrada lliure i gratuïta, que estarà amenitzat a càrrec del showman local "Rufino".

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat