banner est whatsapp

Valoració positiva de l´Ajuntament de l´Arboç vers l´acreditació de l´Hospital del Vendrell com a centre docent

L'Arboç, 10/10/2019 10:41:46

S´espera que ben aviat es pugui dotar el CAP de l´Arboç de més facultatius i donar resposta a les demandes del consistori i vilatans


L'Ajuntament de l'Arboç ha fet una valoració molt positiva vers de la recent acreditació de l'Hospital del Vendrell com a centre docent, el qual depèn conjuntament amb el CAP de l'Arboç de la Xarxa Sanitària de Santa Tecla.

Aquesta acreditació ha de fer possible que es puguin formar facultatius en medicina familiar a hospital comarcal, una de les especialitats amb més demanda. Cada any s'hi incorporaran un total de sis metges, tot i estar capacitat per incorporar-ne anualment fins a 10.

Un cop finalitzat el MIR (Metge Internista Resident), els facultatius poden escollir formació i el centre hospitalari on es volen especialitzar. Aquest fet a més, permetrà comptar amb una borsa de professionals formats al mateix centre.

L'alcalde Joan Sans i la Regidora de Benestar Social i Sanitat de l'Arboç, Montserrat Pérez, destaquen l'impacte positiu que tindrà aquesta acreditació pels usuaris del CAP de l'Arboç amb l'augment de facultatius i recorden els anys que fa que demanen que s'ampliïn els serveis sanitaris de l'Àrea Bàsica de Salut de l'Arboç per poder oferir un millor servei. A la vegada esperen que aquesta acreditació vagi seguida de noves inversions tecnològiques i d'infraestructures.

 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat