banner est whatsapp

La pròxima setmana els arbocencs escolliran les propostes finalistes dels Pressupostos Participatius 2019

L'Arboç, 09/10/2019 10:33:29

L´Ajuntament convida tots els veïns i veïnes de l´Arboç a participar, dimarts 22 d´octubre, en el Fòrum Ciutadà de Priorització que tindrà lloc a la Biblioteca Municipal


La convocatòria dels Pressupostos Participatius 2019 de l'Ajuntament de l'Arboç encara ja la seva fase final aquest mes d'octubre amb la celebració del Fòrum Ciutadà de Priorització, un espai participatiu on els veïns i veïnes assistents podran triar els projectes que seran sotmesos a votació de tota la ciutadania.

La sessió és oberta a tota la població i es durà a terme el pròxim dimarts 22 d'octubre, a partir de les 2/4 de 8 del vespre a la Biblioteca Municipal.

Al taller hi prendran part les 22 propostes ciutadanes, del total de 164 presentades per la ciutadania, que han estat considerades vàlides pels tècnics municipals. Mitjançant el treball en diferents grups, els assistents escolliran les actuacions finalistes, és a dir, els projectes que molt aviat els veïns i veïnes majors de 16 anys empadronats al municipi tindran l'oportunitat de votar.

Alfons Ribas, regidor de Participació Ciutadana, anima la població i el teixit associatiu a implicar-se en el Fòrum Ciutadà de Priorització i destaca que "en cada convocatòria de pressupostos participatius que hem impulsat al municipi han estat més els veïns i veïnes que s'hi han sumat. Això és simptomàtic de la voluntat dels arbocencs i arbocenques per participar en la decisió del present i futur de la nostra vila".

Durant les darreres setmanes els tècnics municipals han dut a terme una exhaustiva anàlisi i treball de les 164 propostes ciutadanes presentades, amb l'objectiu de seleccionar aquelles que complien amb tots els requisits establerts a l'inici del procés, i desestimant aquelles actuacions que no s'ajustaven a algun dels criteris fixats.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat