banner est whatsapp

La solidaritat contra el càncer recapta 2000 euros en la 4a Cursa i Marxa 5k de l´Arboç

L'Arboç, 08/10/2019 10:17:43

Èxit de participació. Aquest diumenge 6 d´octubre ha estat una jornada esportiva, solidària i familiar amb més de 400 persones inscrites


Imatge: Foto de família amb l'Associació Ginkgo (Font: Aj. de l'Arboç)

La 4 edició de la Cursa i Marxa 5k celebrada a l'Arboç el diumenge 6 d'octubre va comptar amb més de 500 participants i 400 inscrits. La d'aquest diumenge va ser una jornada esportiva solidària contra el càncer amb la celebració d'aquest esdeveniment esportiu contra el Càncer.

Des de primera hora del matí el centre de l'Arboç es va omplir de corredors i famílies que volien gaudir d'un matí esportiu pel circuit urbà de la nostra vila. Un èxit rotund que demostra la solidaritat dels veïns i veïnes de l'Arboç i la comarca.

La 5K contra el Càncer oferia tres variants de participació: una marxa a peu de 5 km amb la participació de famílies de senceres de l'Arboç i comarca, una cursa de 5 km i la cursa a Kids Run Colors i Familiar d'1 km que també ha estat un èxit. La Kids Run Colors i familiar és una cursa no competitiva que es podia fer en modalitat cursa i/o caminada, o alternant, una activitat per gaudir amb tota la família fent esport.

Un dels objectius prioritaris d'aquesta cursa, a banda de fomentar l'esport i la vida saludable, és la recaptació de fons per la lluita contra el càncer. Per això, tenint en compte que del preu de la inscripció 5 € anaven destinats a la lluita contra el càncer, se'n van recaptar 2.000 €.

1.000 € es destinaran a la Fundació Josep Carreras contra la Leucèmia i els altres 1.000€ aniran a l'Associació Ginkgo contra el càncer infantil, i el beneficiari serà l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. A més, cada participant va rebre una polsera de la Fundació Josep Carreras i un imant de nevera de l'Associació Ginkgo. La cursa també va comptar amb l'animació del grup debatucada "Petafort Percussió" de Santa Oliva.

Des de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de l'Arboç han volgut agrair l'altíssima participació i la bona acollida d'aquesta iniciativa per part de tots els arbocencs.


Classificació de la Cursa 5K

Classificació Femenina:
1a: Stella Beazzutti - ATHLETIC TRACK TARRAGONA 00:20:35
2a: Carolina Menéndez Suárez - RUNNERS EL VENDRELL, 00:21:35
3a: Mònica Bergadà Tortajada - ATHLETIC TRACK TARRAGONA 00:22:54

Classificació Masculina:
1er: Marco Segura Martos - CLUB ESPORTIU L'ARBOÇ, 00:16:30
2on: Pol Jiménez Calull - PRAT TRIATLÓ 1994, 00:16:41
3er: Sergi Martí Palomero - 00:17:06
Per a consultar la classificació general feu clic aquí



 

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat