banner est whatsapp

Saint-Gobain es compromet a assolir zero emissions de carboni el 2050

L'Arboç, 01/10/2019 10:46:35

És l´anunci que la companyia va fer el passat 23 de setembre en el marc de la Cimera d´Acció Climàtica organitzada pel Secretari General de les Nacions Unides a Nova York


Foto: Fàbrica de Saint-Gobain a l'Arboç

Saint-Gobain, referent mundial en solucions sostenibles, s'ha compromès a assolir zero emissions de CO₂ el 2050. Un anunci que la companyia va fer el passat 23 de setembre en el marc de la Cimera d'Acció Climàtica organitzada pel Secretari General de les Nacions Unides a Nova York. Amb aquesta fita, Saint-Gobain respon a l'objectiu marcat per Pacte Mundial 'Ambició empresarial per 1,5 ° C', que estableix un augment màxim de la temperatura global d'1,5 ° C, considerat per la ciència com l'increment límit a l'hora d'evitar els pitjors impactes del canvi climàtic.

Amb aquesta iniciativa, Saint-Gobain respon a una crida a l'acció emesa per una àmplia coalició d'empreses, la societat civil i els líders de l'ONU, i contribueix així a mantenir l'augment de la temperatura global dins d'aquest 1,5 ° C.

Saint-Gobain ara treballarà en objectius i mesures provisionals tenint en compte les especificitats dels seus processos i els seus cicles d'inversió.

Saint-Gobain dissenya, produeix i distribueix solucions que contribueixen a la reducció de les emissions de CO₂, incloses solucions d'aïllament tèrmic que promouen l'eficiència energètica. En només tres mesos, gràcies a l'estalvi d'energia, les solucions d'aïllament compensen les emissions de CO₂ vinculades a la seva producció. El Grup també està fent una contribució significativa per millorar l'eficiència energètica i reduir les emissions de carboni en els seus mercats de construcció, mobilitat i indústria.

Aquestes polítiques se sumen a les que Saint-Gobain ja estava posant en marxa amb l'objectiu de reduir les seves emissions de CO₂ en un 20% entre 2010 i 2025. També s'han implementat diversos programes i eines per donar suport a aquest nou objectiu, com per exemple un preu intern del carboni, un per a inversions i un altre per a Projectes d'R + d, per impulsar les decisions comercials cap a solucions baixes en carboni.

Saint-Gobain és també una de les 127 empreses a nivell mundial incloses en la 'Climate Change A List' establerta per l'organització global CDP el 2018 i els seus objectius ambientals per al 2025 han estat validats per la Science-based Targets Initiative. A més, és una de les empreses espanyoles que s'han sumat a la iniciativa 'Avançant en una transició justa i en la creació de llocs de treball verds per a tots' del Ministeri per a la Transició Ecològica i la CEOE, en la qual es comprometen a treballar conjuntament a assolir una transició justa, oferint una economia pròspera i verd per a tots i garantint que els nous llocs de treball creats en els sectors de baixes emissions siguin llocs de treball justos, decents i inclusius.

Font: Empresas.net

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat