banner est whatsapp

L´Arboç es mobilitzarà contra la crisi climàtica aquest divendres 27 de setembre

L'Arboç, 25/09/2019 10:11:21

L´ajuntament organitza autobusos gratuïts que sortiran des de la plaça de la Badalota per anar a la manifestació de Tarragona


L'Arboç es mobilitzarà contra la crisi climàtica que ja ens està afectant. Per aquest motiu, l'ajuntament a través de la Regidoria de medi ambient organitzen busos per anar-hi gratuïtament. La sortida des de l'Arboç tindrà lloc aquest divendres 27 de setembre a les 16 hores, des de la plaça de la Badalota. Les places estan limitades a la capacitat del bus.

Les inscripcions, que són gratuïtes, s'han de fer al PIJ de la Casa de Cultura, al carrer Major 37 baixos, i la data límit per a fer-ho és demà dijous 26 de setembre.

Aquest divendres 27 de setembre tindrà lloc l'Aturada Mundial pel Clima, basada en el manifest conjunt que signen diferents organitzacions en defensa del futur, d'un planeta viu i d'un món just. A Tarragona, la manifestació tancarà la setmana d'aturades, accions i reivindicacions per conscienciar de l'emergència climàtica en què ens trobem; la mobilització començarà a les 18 h a l'Imperial Tarraco i acabarà a la plaça de la Font davant de l'Ajuntament.

Imatge: Imatge del cartell (Font: Aj. de l'Arboç)

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat