banner est whatsapp

Eròtic Giust en concert a l´Arboç, amb música d´arrel sensual

L'Arboç, 24/09/2019 18:52:06

El dissabte 19 d´octubre a les 10 de la nit, al teatre El Centre


Foto: Imatge del cartell del grup

El dissabte 19 d'octubre i a partir de les 10 de la nit, el grup musical "Eròtic-Giust" oferirà un concert al teatre El Centre de l'Arboç. Es tracta d'un concert escenificat on s'interpretaran peces de Marcel Casellas, amb l'arranjament de vuit músics, i amb lletres provinents de poesia eròtica d'autors contemporanis catalans, com ara Jaume Arnella, Pep Albanell, Assumpta Margenat o Miquel Desclot entre d'altres, que van acceptar el repte de vestir melodies amb textos que tenen en comú la mètrica i el tractament poètic de l'erotisme en qualsevol de les seves expressions. La direcció escènica anirà a càrrec d'Iban Bertran i Anna Pérez.

Per veure videos d'actuacions i fer un tastet del grup feu clic als enllaços:

Eròtic giust - Amèrica
Eròtic Giust - Fira Mediterrània Manresa 2018

Eròtic-Giust s'inspira en la producció que va presentar el grup Marcel Casellas Sextet Folk, amb col·laboració d'Eva Trull al Teatre Malic de Barcelona (maig 1998) i a la Sala La Planeta de Girona (maig 1999). Així doncs, amb el vistiplau i l'assessorament del seu ideòleg i compositor, Marcel Casellas, aquesta nova proposta és un producte nou i fresc, partint només de l'esquelet de les idees, lletres i algunes músiques que van fer gran l'obra ara fa 18 anys.

Per tractar-se d'una temàtica eròtica, el públic al qual s'adreça és exclusivament adult, tot i que de perfil divers, ja que conjuga aspectes més tradicionals, com la instrumentació o l'estètica d'alguns dels versos, amb d'altres molt innovadors, com tot l'aparell visual que l'acompanya.

Les entrades anticipades ja estan a la venda a la Papereria Montserrat de l'Arboç, al carrer de l'Hospital 20. El preu de l'entrada anticipada és de 10€, i 12€ a taquilla el dia del concert.

El concert compta amb la col·laboració de l'Elenc Artìstic Arbocenc i de l'Ajuntament de l'Arboç

Font: Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat