banner est whatsapp

Presentació avanç a l´Arboç del Pla Director de l´Activitat Econòmica Sant Marçal - Cal Vies

L'Arboç, 18/09/2019 19:06:56

Aquest dijous 19 de setembre a les 6 de la tarda, a l´Auditori Municipal de la Casa de Cultura


Imatge: Mapa del projecte

Aquest dijous 19 de setembre a les 6 de la tarda, l'Auditori Municipal de la Casa de Cultura de l'Arboç acollirà la presentació-avanç del Pla Director de l'Activitat Econòmica Sant Marçal-Cal Vies, a càrrec del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

Aquest projecte, anunciat pel Govern de la Generalitat a finals de passat mes de juliol,  preveu impulsar un nou polígon d'activitat logística de 110 hectàrees entre els municipis de l'Arboç, Castellet i la Gornal i Castellví de la Marca, vinculat a la futura central intermodal de mercaderies coneguda amb el nom de "Logis Penedès".

El Pla Director Urbanístic (PDU) de l'activitat econòmica Sant Marçal - Cal Vies, encara es troba en fase de participació pública fins al 30 de setembre. Per accedir-hi feu clic aquí.

L'objectiu general del PDU de l'activitat econòmica Sant Marçal-Cal Vies és l'adaptació del planejament urbanístic vigent, en l'àmbit territorial definit, per tal de possibilitar l'execució d'un nou centre d'activitat econòmica que aprofiti l'alta connectivitat territorial a través dels eixos viaris i ferroviaris, en un àmbit situat a l'eix central de la plana del Penedès entre els nuclis de Vilafranca i del Vendrell.

L'actuació que es proposa comporta la delimitació i ordenació d'un sector supramunicipal en uns terrenys que afecten tres termes municipals de Castellví de la Marca, Castellet i la Gornal i l'Arboç, i que estan classificats de sòl urbanitzable pels planejaments generals vigents respectius.

 

Font: Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat