banner est whatsapp

L´Arboç ja té equip oficial sènior femení de bàsquet en 76 anys d´història

L'Arboç, 18/09/2019 10:32:45

Van debutar el passat dissabte en un partit amistós amb el CB Calafell


Fotos: Una instantània del partit de dissabte (font: Ioana Morar)

El passat dissabte 14 de setembre, el Pavelló Municipal de l'Arboç va viure una tarda històrica amb el debut del primer equip sènior femení del Club de Bàsquet l'Arboç i el primer equip oficial d'aquesta categoria en 76 anys d'història d'aquest esport a la nostra vila.

L'equip està format per 11 jugadores entrenades per Pere Rodríguez i Dídac Bassas, i va debutar en un partit amistós davant del CB Calafell. El partit va començar a 2/4 de 6 de la tarda, amb la graderia del pavelló arbocenc ple a vessar i amb moltes ganes de bàsquet.

El partit va estar molt igualat durant els 40 minuts, amb alternances en el marcador. Les arbocenques van començar a mostrar els que han de ser els pilars del grup per aquesta temporada, amb un bon treball defensiu, joc molt vertical i amb molta intensitat.
Les arbocenques van guanyar per 48 a 42 a l'equip de Calafell, un equip de tercera catalana.

El pròxim partit del sènior femení és un altre amistós a casa el proper dissabte 21 de setembre a les 6 de la tarda contra el Roquetes de Sant Pere de Ribes. El primer partit oficial el jugaran a casa el dimecres 2 d'octubre a ¼ de 10 de la nit amb el Carme.

 

 

Font: Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat