banner est whatsapp

A la venda les entrades per la reposició de ´La Pepa maca´ a l´Arboç

L'Arboç, 17/09/2019 10:38:14

L´obra de teatre tornarà a l´escenari del teatre El Centre el dissabte 5 d´octubre, a les 10 de la nit


Amb motiu de l'èxit obtingut per part del públic assistent en la darrera representació de l'obra de teatre "La Pepa maca", l'Elenc Artístic Arbocenc tornarà a representar aquesta obra de Cecília A. Màntua.

Màntua va escriure aquest drama el 1954 com a homenatge a la dona marinera catalana, i és una tragèdia en tres actes. El personatge principal és una pubilla que sacrifica la seva existència pel bé de tots els que l'envolten, i està ambientada en el porxo d'una casa marinera de la Costa brava a principis de la dècada dels 50 del segle passat.

L'Elenc Artístic Arbocenc va començar a preparar aquesta obra de teatre el 19 de setembre del 2017, quan es va fer la primera lectura. La programació de treball de "La Pepa Maca" també ha sofert alguns parèntesis per circumstàncies diverses i per atendre altres compromisos teatrals de l'Elenc.

Així doncs, la reposició de l'obra La Pepa Maca tornarà a l'escenari del Teatre El Centre de l'Arboç el dissabte 5 d'octubre, a les 10 de la nit. Aquesta obra de teatre va omplir El Centre de gom a gom en les representacions dels 9 i 15 de juny, amb un èxit total i molt bona crítica per part del nombrós públic assistent. Tant va ser l'èxit, que moltes persones es van quedar sense entrada i s'ho van perdre. A causa de això, l'Elenc va decidir fer una reposició de l'obra tan aviat les dates i els compromisos ho permetessin.

Les entrades, que tenen un preu de 10 euros per a socis i padrins de l'Elenc, i de 12 euros pel públic general, ja es poden comprar a la Papereria Montserrat del carrer de l'Hospital núm. 20, o a la taquilla del teatre mitja hora abans de començar l'obra, sempre que l'aforament de El Centre així ho permeti.

Font: Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat