banner est whatsapp

L´Arboç fa diverses millores a l´escola pública Sant Julià per valor de 100.000 euros

L'Arboç, 13/09/2019 09:25:00

Lavabos nous, un lavabo adaptat, l’adequació del pati i una nova rampa d´accés al pati interior, són les actuacions més destacades


L'Ajuntament de l'Arboç ha fet diverses obres de millora a l'escola Sant Julià, abans de començar el curs escolar. Durant els mesos d'estiu, el consistori ha destinat 100.000 euros a fer diverses actuacions, per adequar les instal·lacions actuals mentre no es fa el nou edifici. Un total de 40.000 euros provenien del pressupost participatiu, mentre que els altres 60.000 euros els ha afegit l'ajuntament.


Entre les actuacions més destacades hi ha la remodelació completa de tots els lavabos, la construcció d'un lavabo adaptat per a persones amb mobilitat reduïda, l'adequació del pati de joc i la construcció d'una rampa amb barana que permet accedir al pati interior amb els vehicles d'urgència. El Departament d'Ensenyament de la Generalitat, per la seva banda, també ha fet millores, com ara una sortida d'emergència per complir amb la normativa actual, a més de modificar els envans de separació de les aules per millorar l'aprofitament.

El curs escolar 2019-2020 va començar ahir dijous 12 de setembre amb total normalitat, amb totes les millores enllestides i habilitades.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat