banner est whatsapp

L´Arboç celebra la Diada Nacional de Catalunya amb audició i ballada de sardanes

L'Arboç, 09/09/2019 12:30:52

Aquest dimecres 11 de setembre a les 12 del migdia, a la plaça de la Vila


Foto: La Cobla Cossetània en una actuació a l'Arboç

Amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, l'Ajuntament de l'Arboç organitza una audició i ballada de sardanes el proper dimecres dia 11 a les 12 del migdia, a la plaça de la Vila.

Com en els darrers anys la ballada anirà a càrrec de la Cobla Cossetània, que interpretarà peces clàssiques i contemporànies.

La Cobla Cossetània és una formació musical tarragonina especialitzada en ballades de sardanes, concerts, cercaviles, processons, enregistraments i tota mena de música per a cobla. 

La cobla Cossetània, que adoptà el nom de la regió de la qual era capital Tarragona abans del període romà, va ser fundada el 13 d'abril de 2008 per un grup de músics amb les ganes de difondre la sardana i la música de cobla arreu de Catalunya i créixer en l'àmbit professional i de grup.

Vinculada al Casal Tarragoní, entitat dedicada a la cultura popular en general i la sardana en particular, està formada per onze músics professionals de diferents edats dirigits per la directora i música Elisenda Vilarrubias.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat