banner est whatsapp

Castells de gamma extra aquest diumenge a la Diada de la Festa Major de l´Arboç

L'Arboç, 22/08/2019 19:57:17

A partir de la 1 del migdia a la plaça de la Vila, amb els Minyons de l´Arboç, els Castellers de Vilafranca, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Jove dels Xiquets de Tarragona


Foto: 3d10 del Castellers de Vilafranca l'any 2016

Aquest diumenge 25 d'agost l'Arboç viurà una de les diades castelleres més importants de la temporada i que comptarà amb l'actuació dels Minyons de l'Arboç, els Castellers de Vilafranca, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Jove dels Xiquets de Tarragona.

Els Castellers de Vilafranca no descarten intentar realitzar el 3 de 10. Un castell que ja van assolir a l'Arboç el 2016, i que és d'extrema dificultat. També intentaran la torre de 9 i el 3 o 4 de 9 amb l'agulla.

Les previsions de la Colla Vella dels Xiquets de Valls són també de gran dificultat: bastir el 4 de 9 amb l'agulla, la Torre de 9 i el 3 o 4 de 9.

Per la seva part la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona preveu poder dur a la plaça el 5 de 9, el 4 de 9 amb l'agulla, i el 9 de 8. Pel que fa a la Colla local dels Minyons de l'Arboç, després de les bones sensacions de la Diada de Pre-Festa Major del passat diumenge, la colla local intentarà el 3 de 7, el 4 de 6 amb agulla i la torre de 6.

Així doncs, tots els indicis apunten que la jornada castellera d'aquest diumenge a l'Arboç pot tornar a ser històrica.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat