banner est whatsapp

Canvi de data: L´Elenc Artístic Arbocenc reposarà La Pepa Maca el 5 d´octubre

L'Arboç, 13/08/2019 12:11:49

Aviat s´anunciarà el dia d´inici de venda d´entrades, com també la data d´una altra exitosa representació , la reposició de l´espectable "Musicàlia", que també va exhaurir les entrades en la sessió del Teatre a la Fresca 2019


L'Elenc Artístic Arbocenc acaba d'anunciar canvis en la data de reposició de l'obra de teatre La Pepa Maca, que en un principi estava prevista pel dissabte 28 de setembre. Aquest canvi és degut a l'assistència de la companyia arbocenca en la 29a Trobada de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya, que se celebrarà a Llorenç del Penedès. Aquest és un important esdeveniment organitzat per la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya.

Així doncs, la reposició de l'obra La Pepa Maca tornarà a l'escenari del Teatre El Centre de l'Arboç el dissabte 5 d'octubre, a les 10 de la nit. Pròximament l'Elenc anunciarà l'inici de venda d'entrades per gaudir d'aquesta obra, que va omplir El Centre de gom a gom en les representacions dels 9 i 15 de juny, amb un èxit total i molt bona crítica per part del nombrós públic assistent. Tant va ser l'èxit, que moltes persones es van quedar sense entrada i s'ho van perdre. A causa de això, l'Elenc va decidir fer una reposició de l'obra tan aviat les dates i els compromisos ho permetessin.

Aviat s'anunciarà el dia d'inici de venda d'entrades, com també la data d'una altra exitosa representació , la reposició de l'espectable "Musicàlia", que també va exhaurir les entrades en la sessió del Teatre a la Fresca 2019.

Cecília A. Màntua (Barcelona 1905 -1974) va ser dramaturga, escriptora i guionista radiofònica. L'any 1954 va escriure l'obra "La Pepa Maca", tragèdia en tres actes. Màntua va escriure aquest drama com un homenatge a la dona marinera catalana. El personatge principal és una pubilla que sacrifica la seva existència pel bé de tots els que l'envolten, i està ambientada en el porxo d'una casa marinera de la Costa brava a principis de la dècada dels 50 del segle passat.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat