banner est whatsapp

L´Ajuntament de l´Arboç organitza la 5a edició del Concurs d´Instagram de la Festa Major 2019

L'Arboç, 13/08/2019 10:31:37

Els participants només hauran de penjar les seves fotografies amb l’etiqueta #FMlArboç19. El Guanyador s’endurà un sopar per a dues persones en un restaurant de la vila i la fotografia guanyadora formarà part del programa d’actes de la Festa Major 2020


Després de l'èxit de convocatòria i participació que van suposar les 4 edicions anteriors del Concurs de Fotografia d'Instagram de la Festa Major de l'Arboç, aquest any l'Ajuntament de l'Arboç ha decidit repetir l'experiència convocant la V edició d'aquest concurs a la xarxa social més de moda. En aquesta edició, el guanyador tindrà un premi molt especial; la seva fotografia formarà part del Programa d'actes de la Festa Major 2020, i a més s'endurà un sopar per a dues persones en un restaurant de l'Arboç.

Per participar-hi només caldrà penjar les seves fotografies amb l'etiqueta #FMlArboç19. Cal destacar la gran qualitat de les fotografies presentades en les anteriors edicions del concurs d'Instagram, per això en aquesta edició hi haurà un 1r premi, un 2n premi i un 3r premi i s'han creat diferents mencions especials.

Pròximament estaran disponibles a la plana web municipal www.arbocenc.cat les bases del "Concurs de Fotografia d'Instagram de la Festa Major de l'Arboç 2019". Aquest concurs és organitzat per l'Ajuntament de l'Arboç.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat