banner est whatsapp

La Fuga, La Desbandada i Seikos actuaran per la Festa Major de l´Arboç 2019

L'Arboç, 30/07/2019 10:27:16

El concert es farà el dissabte 24 d´agost, a l´antic camp de futbol. Des de l´Ajuntament de l´Arboç han apuntat que durant les pròximes setmanes donaran a conèixer més detalls i nous actes de la FM´19


Imatge: el grup "La Fuga"

El quart diumenge d'agost és Festa Major a l'Arboç, però la nit del dissabte 24 d'agost com cada any la música serà protagonista destacada. En aquesta edició els grups protagonistes seran els càntabres La Fuga, el grup de rock Vendrellenc La Desbandada, i la banda de reggae i ska Seikos, de Sant Feliu de Llobregat.

https://www.youtube.com/watch?v=hdQ99wLYc2g

Després de quatre anys de silenci, La Fuga retorna als escenaris per presentar 10 nous temes integrats en el llarga durada "Humo y Cristales" i "Mientras brilla la Luna", on fan un extens repàs als èxits rockers de la seva dilatada carrera. El gup La Fuga el formen Pedro (veu i guitarra), Nando (guitarra) i Edu (bateria). Són de la població de Reinosa (Cantàbria) amb més de 900 concerts a l'esquena en una desena de gires, 10 discs publicats fins a la data, i una història de constància i rock and roll. L'esforç de la banda els ha situat al capdamunt del panorama de la música estatal i internacional, el començament del qual es remunta fa més dues dècades.

La Desbandada neix al Vendrell a inicis de 2013, on a les acaballes d'aquell mateix any decideixen gravar el seu primer disc "Aquesta nit ens farem vells" (Maleït Digital, Juliol 2014). Amb aquest treball es guanyen el respecte de la crítica especialitzada i comencen a sonar les paraules "relleu" i "futur".

https://www.youtube.com/watch?v=8HF1Ieu4ua0

En aquest concert ens presentarà "Acabem de començar" (El Dromedari Records, 2018), possiblement el disc més madur i en el que més es pot sentir l'essència rockera de La Desbandada. Gravat als estudis Muxikon de Mungía (Bilbao) sota la producció de Txortx Etxebarrieta i Iñigo Etxebarrieta (Extremoduro, Platero i Tu ...) el disc va veure la llum el 21 de setembre de l'any passat.

Seikos serà el tercer grup de la nit de dissabte 24 d'agost, i és un grup d'ska i reggae format per nou músics. Seikos arriba a l'Arboç amb un directe acabat de sortir de l'estudi. Després d'una maqueta autoeditada, la banda de Sant Feliu de Llobregat presenta el seu nou treball "Viaje al Centro", que es publica sota el segell de La Coopula. Seikos arriba amb onze temes nous que arrebossen d'energia per ser tocats dalt de l'escenari. I per tancar la nit de festa, el DJ OGT i la seva Guateque Hard Party posaran les darreres cançons de la nit.

https://www.youtube.com/watch?v=TJ5cVPkLnAI

Recordem que tots els concerts de la Festa Major són d'entrada gratuïta. L'Ajuntament de l'Arboç anima els veïns i veïnes a gaudir d'una Festa Major igualitària i segura, amb responsabilitat de totes i tots.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat