banner est whatsapp

L´Arboį organitza la 4a Cursa i Marxa Solidāria contra el Cāncer

L'Arboç, 25/07/2019 10:49:42

Se celebrarā el diumenge 6 d’octubre, junt amb la 2a Kids Run Colors i Familiar 1K. Ja estan obertes les inscripcions on-line amb preus promocionals


El diumenge 6 d'octubre tindrà lloc pel circuit urbà de l'Arboç la 4a edició de la Cursa i Marxa Solidària contra el Càncer, una iniciativa promoguda per la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de l'Arboç i organitzada conjuntament amb el Club Esportiu l'Arboç.

Amb sortida des de la plaça de la Vila, la 4a Cursa Solidària contra el Càncer ofereix tres modalitats d'inscripció: una marxa a peu de 5 km, una cursa de 5 km, i per segon any, la Kids Run Colors i Familiar d'1 km. Aquesta última per a poder gaudir amb els nens i nenes i en família. La Kids Run Colors i familiar és una cursa "holi colors" no competitiva, que es podrà fer en modalitat cursa i/o caminada, o alternant. Una activitat per a poder gaudir amb tota la família.

Ja es poden fer les inscripcions en línia a l'enllaç: http://athleticevents.net/cursa/4a-cursa-i-caminada-solidaria-a-l-arboc-304

L'organització recomana aprofitar els preus inicials fins al 8 d'agost: de 9€ la Marxa 5K i 10€ la Cursa 5K. El preu de la inscripció del 9 d'agost al 6 de setembre pujarà 1€ i del 7 de setembre fins al 3 d'octubre pujarà 2€ sobre el preu inicial en els dos casos. La inscripció de la Kids Run Colors i Familiar serà de 2 euros, que inclou bossa de colors holi i avituallament. Enguany els nens i nenes de fins a 12 anys podran inscriure's a la Kids Run Colors amb opció d'inscripció amb samarreta per 5€ fins al 6 de setembre i per 6€ fins al 3 d'octubre.

El tancament de les inscripcions en línia serà el 3 d'octubre a les 10 de la nit. També es reservaran alguns dorsals per inscripcions presencials el dia abans de la cursa i en aquest cas el preu pujarà a 13€ a la Marxa i 14€ a la Cursa, i podreu escollir talla de samarreta fins a exhaurir les existències. Totes aquelles persones que estiguin inscrites a la Marxa i la Cursa de 5 km tenen inclosa la participació en la Kids Run Colors i Familiar d'1 km, incloent-hi una bossa de colors holi a la seva bossa del corredor.

També cal recordar que aquest any com a novetat s'ofereix la possibilitat de fer la inscripció conjunta del VI Trail l'Arboç del 8 de setembre i la cursa/marxa 5K contra el càncer del 6 d'octubre a un preu promocional de 20€, es faci el trail curt o llarg. Aquest preu promocional es mantindrà fins al 25 d'agost i a més seran obsequiats amb un buf de regal.

Uns dels objectius prioritaris de la cursa i marxa, a banda de fomentar l'esport, és la recaptació de fons per la lluita contra el càncer. Del preu de la inscripció d'aquestes dues modalitats es donaran 5€ per la lluita contra el càncer.

Aquesta cursa està organitzada per l'Ajuntament de l'Arboç conjuntament amb el Club esportiu l'Arboç.

Foto 1: Imatge del cartell (Font: Aj. Arboç)

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Uniķ europea VAGUERIA PENEDES Diputaciķ Tarragona GenCat