banner est whatsapp

La Policia de l´Arboç reanima amb el DEA un conductor en parada cardiorespiratòria

L'Arboç, 24/07/2019 11:04:09

Els fets han succeït aquest matí de dimecres a l´N-340 sobre ¾ de 7 del matí, i la ràpida actuació dels agents arbocencs ha permès reanimar-lo


Avui dimecres 24 de juliol, el conductor d'un vehicle que circulava per la carretera N-340 en direcció Barcelona al seu pas per l'Arboç, ha patit una parada cardiorespiratòria. Els fets han succeït al voltant de ¾ de 7 del matí, al quilòmetre 1203 d'aquesta via, a l'altura del nucli de Puigmoltó de l'Arboç.

El conductor de 67 anys, anava acompanyat de la seva parella de 68, tots dos de Barcelona. La dona, molt nerviosa per la situació, ha sortit del vehicle per demanar ajuda, i just un conductor que passava en aquest moment s'ha aturat i ha trucat al telèfon d'emergències 112, a les 6:48h.

L'avís rebut al 112 s'ha tramès directament a la Policia Local de l'Arboç, perquè en aquell moment era el cos i servei més proper al lloc de l'incident que disposava de l'aparell desfibril·lador (DEA) als seus vehicles, indispensable per aquest tipus de situacions. La policia arbocenca hi ha acudit ràpidament amb una unitat i ha atès l'home amb el DEA, amb el mètode que s'ha de seguir en aquests casos i aplicant amb diligència la formació que van rebre tots agents per el seu correcte ús. Amb l'actuació l'han pogut reanimar, tot i que amb símptomes d'estar molt greu.

Als pocs minuts han arribat els Mossos d'Esquadra i una ambulància del SEM procedent de Vilafranca, que ha estabilitzat l'home fins que ha arribat un helicòpter medicalitzat, que ràpidament l'ha evacuat de lloc en estat molt greu en direcció a l'Hospital de Bellvitge.

La Policia Local de l'Arboç i Mossos han procedit a la gestió de la retirada del vehicle, i també han acompanyat a la copilot al dipòsit de vehicles. Posteriorment han fet venir un taxi que la dugués a l'Hospital de Bellvitge, ja que la dona no es trobava en condicions per conduir.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat