banner est whatsapp

Concert d´Essència de Gospel a l´Arboç aquest divendres 26 de juliol

L'Arboç, 23/07/2019 10:44:11

El grup de Vilafranca actuarà a la plaça de la Puntaire, a partir de les 10 de la nit


Aquest divendres 26 de juliol a partir de les 10 de la nit, l'Arboç gaudirà d'un concert a càrrec del grup vilafranquí "Essència de Gospel". Aquest és el primer cop que el grup actúa a la nostra Vila. En aproximadament hora i quart, Essència de Gospel repassarà un gran repertori que abasta els diferents estils del gospel més contemporani, amb cançons dels compositors més actuals d'aquest gènere musical com són Bazil MeadeJoe Pace o Donald Lawrence, entre molts d'altres.

Essència de Gospel està format per una vintena de cantaires, acompanyats per Daniel Gonzàlez al piano, Víctor Solana a la bateria i la direcció d'Argemí Curto.

L'entrada al concert es farà amb la modalitat de "taquilla inversa", una fórmula que s'ha instal·lat arreu en els últims anys. Aquest concepte, que encara resulta trencador en el nostre país, consisteix a convertir l'espectador en aquell qui decideix quant val l'entrada al concert que acaba d'assistir. Així doncs, hom pagarà allò que vulgui, pugui o consideri un cop finalitzat l'esdeveniment sense preu mínim ni màxim.

El concert que oferiran divendres serà un espectacle ple d'energia amb la clara voluntat de fer passar una molt bona estona a tothom que els vulgui escoltar i amb el clar desig que tothom en surti molt animat. 

Aquest concert està organitzat per l'Ajuntament de l'Arboç

Font: Redacció de Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat