banner est whatsapp

Obertes les inscripcions del VI Trail l´Arboç

L'Arboç, 19/07/2019 10:06:24

Se celebrarà el 8 de setembre, i totes les persones inscrites abans del 8 d´agost tindran preu especial


Imatge: Cartell oficial del VI Trail l'Arboç

Ja són obertes les inscripcions per a participar en el VI Trail l'Arboç que se celebrarà el diumenge 8 de setembre. El trail tindrà tres modalitats diferents: el trail exprés de 13 quilòmetres amb 213 metres de desnivell positiu, el trail llarg de 26 quilòmetres amb 670 metres de desnivell positiu i una caminada que comparteix el mateix recorregut del trail exprés.

Els preus inicials de la inscripció són; 10€ per la Caminada i trail exprés i 12€ pel trail llarg.

A partir del 9 d'agost i fins al 29 d'agost els preus del trail seran: 12€ la caminada i el trail exprés i 14€ el trail llarg. Del 30 d'agost al 5 de setembre la caminada es manté a 12€, el trail exprés 14€, i el trail llarg 16€.

Aquest any com a novetat s'ofereix la possibilitat de fer la inscripció conjunta del Trail l'Arboç del 8 de setembre i la cursa/marxa 5K contra el càncer del 6 d'octubre a un preu promocional de 20€, es faci el trail curt o llarg. Aquest preu promocional es mantindrà fins al 25 d'agost i a més seran obsequiats amb un buf de regal.

Ja es poden fer les inscripcions en línia a través de la web: http://www.athleticevents.net/cursa/cursa-i-caminada-trail-de-l-arboc-308

Aquesta cursa està organitzada per l'Ajuntament de l'Arboç conjuntament amb el Club Esportiu l'Arboç.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat