banner est whatsapp

Joan Sans, alcalde de l´Arboç, escollit president del Consell Comarcal del Baix Penedès

L'Arboç, 17/07/2019 19:11:16

Ha estat possible gràcies als 20 vots a favor, degut al pacte entre PSC i JxCat


L'alcalde de l'Arboç, Joan Sans, va ser elegit president del Consell Comarcal del Baix Penedès, en la sessió de constitució celebrada el passat dilluns a la Vil·la Casals del Vendrell. Joan Sans va obtenir 20 vots a favor, mentre que el candidat d'ERC va obtenir sis vots i el de Ciutadans tres vots. En la votació hi van haver tres abstencions.

L'elecció del Joan Sans com a nou president del Consell Comarcal ha estat possible gràcies al pacte de govern entre el PSC i Junts per Catalunya, que dóna continuïtat a l'acord que va regir l'ens comarcal durant la passada legislatura.

Sans es va mostrar obert a la participació de totes les forces polítiques per fer possible grans objectius per a la comarca del Baix Penedès. Va assegurar que treballarà per potenciar la xarxa d'ocupació, compartir una estratègia territorial conjunta col·laborant amb altres comarques, i per millorar la mobilitat al Baix Penedès, ajudant a desenvolupar el turisme, la indústria i la logística, així com augmentar el pressupost de les beques socials.

El portaveu de Junts per Catalunya, Jaume Casañas, soci de govern de Joan Sans, va afirmar que treballarà per defensar els interessos tots els municipis de la comarca, i recordant la importància de coordinar-se amb la resta d'administracions públiques.

Durant la seva intervenció, ERC va afirmar que aquest no és el pacte que la comarca necessita, però van manifestar que faran una oposició constructiva. El mateix va expressar la consellera comarcal del PP. Ciutadans van explicar que vetllarien per una administració que estigui a l'altura del segle XXI.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat