banner est whatsapp

L´Arboç es mulla per l´esclerosi múltiple aquest diumenge 14 de juliol

L'Arboç, 12/07/2019 13:22:06

L’ajuntament instal·larà 3 inflables refrescants i un tobogan aquàtic. L’objectiu és que durant un dia tothom pugui mostrar la seva solidaritat cap a les més de 9.000 persones que pateixen aquesta malaltia


Com cada estiu i durant el mes de juliol, arriba una nova edició del 'Mulla't per l'esclerosi múltiple', un esdeveniment solidari, lúdic i festiu que ha donat a conèixer arreu aquesta malaltia degenerativa i crònica del sistema nerviós. L'objectiu és que durant tota una jornada tothom pugui mostrar la seva solidaritat cap a les més de 9.000 persones que pateixen esclerosi múltiple a Catalunya, mullant-se en les piscines que participen en la campanya arreu del país.

Els banyistes podran col·laborar amb la jornada solidària de diverses maneres: qui vulgui podrà fer un donatiu voluntari en unes guardioles que hi haurà a les instal·lacions, amb el preu de l'entrada d'adult a la piscina es destinarà 1€, comprant articles de marxandatge del Mulla't, com samarretes, tovalloles, barrets o ampolles tèrmiques, entre d'altres. Els diners que es recaptin es destinaran a la causa solidària.

A les 12 en punt del migdia es farà una aturada a les activitats per fer el gest de tirar-se a la piscina tots els participants, tots alhora.

Cada any, el Mulla't centra els seus esforços a donar visibilitat a una problemàtica en particular relacionada amb l'esclerosi múltiple. Aquest any 2019, l'esdeveniment té l'objectiu donar a conèixer els símptomes invisibles de la malaltia que afecten la qualitat de vida, com la fatiga, el dolor, la tristor i la depressió o els problemes sexuals. I és que les persones amb esclerosi múltiple veuen com sovint les persones no coneixen la seva malaltia i reaccionen amb incredulitat atès els símptomes invisibles. Des de la Fundació Esclerosi Múltiple apunten que donar a conèixer la malaltia és fonamental per aconseguir la comprensió social i la solidaritat envers l'esclerosi.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat