banner est whatsapp

L´alcalde de l´Arboç, Joan Sans, serà el president del Consell Comarcal del Baix Penedès

L'Arboç, 12/07/2019 12:05:58

El ple de constitució se celebrarà el proper dilluns 15 de juliol


Foto: L'arbocenc Joan Sans presidirà el consell comarcal del Baix Penedès, on també han pactat PSC i Junts. EIX

El PSC i Junts per Catalunya han arribat a un acord, de govern que dóna la presidència a l'alcalde de l'Arboç, el socialista Joan Sans. El pacte arriba després de setmanes de negociacions entre els diferents partits, ja que el PSC també tenia sobre la taula la possibilitat de fer un pacte amb Ciutadans i el PP, o fins i tot amb ERC, tot i que aquesta possibilitat no es va plantejar.

Finalment, PSC i Junts han optat per la continuïtat, mantenint el mateix govern dels últims quatre anys, i tenen una majoria folgada de 20 consellers (13 del PSC i 7 de Junts) en un plenari de 33.

En una nota de premsa, els dos partits apunten que aquest acord «és un clar exemple de diàleg i convivència entre sensibilitats polítiques diferents, que té com a únic objectiu millorar els serveis que es presten a les ciutadanes i ciutadans del Baix Penedès».

També afegeixen que tenen la voluntat d'exigir a la resta d'administracions «les Inversions que es necessiten per situar la comarca al lloc a on es mereix». L'acord fixa algunes de les prioritats, com ara potenciar el treball de la Xarxa Comarcal d'Ocupació, compartir una estratègia territorial conjunta amb el màxim de consens polític al territori per atraure inversions que ajudin a dinamitzar socialment i econòmicament el Baix Penedès, o treballar en xarxa per tal de millorar la mobilitat al territori.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat