banner est whatsapp

La Giralda de l´Arboç serà un dels escenaris de la VI edició dels Divendres DiVins DO Penedès

L'Arboç, 10/07/2019 18:14:19

Aquesta original iniciativa que barreja patrimoni, vi i cultura, se celebrarà el divendres 26 de juliol


La Giralda de l'Arboç ha estat escollida com a escenari de la VI edició dels "Divendres Divins" a la DO Penedès. Aquesta original iniciativa, que barreja patrimoni amb tastos de vins i cultura, se celebrarà el divendres 26 de juliol a partir de 2/4 de 8 del vespre. El tast de vins anirà acompanyat de la música del grup "Connexions Trio", que amenitzarà la vesprada a ritme de Dixie i Jazz. Val a dir que l'aforament de La Giralda és limitat i que l'entrada té un cost de 5 euros per persona. Per a reserves cal trucal al telèfon 938 904 811, o al correu electrònic comunicacio@dopenedes.cat

Per sisè any consecutiu, el cicle Divendres Divins ha unit sis denominacions d'origen vinícoles del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre;  la DO Tarragona, la DO Penedès, la DO Conca de Barberà, la DOQ Priorat, la DO Terra Alta, la DO Catalunya, i enguany com a novetat la DO Costers del Segre, que és la DO convidada.

Divendres Divins és una iniciativa de les denominacions d'origen esmentades, juntament amb els Serveis Territorials de Cultura al Camp de Tarragona i els Serveis Territorials d'Agricultura de la Generalitat,  l'INCAVI i la col·laboració de l'Ajuntament de l'Arboç.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat