banner est whatsapp

Ana del Río Martos i Sergio Rodríguez Martos participen en el Gran Maratón Montañas de Benasque

L'Arboç, 09/07/2019 20:44:39

Els dos cosins ho van fer en la categoría de parella mitxa Cal destacar que l´Ana també va participar el 29 de juny i per primera vegada en la X Aquatló Mediterranian Race


Ana del Río Martos i Sergio Rodríguez Martos, membres del Club Esportiu l'Arboç, van participar el passat diumenge 8 de juny en el "Gran Maratón Montañas de Benasque", en la categoria de parella mitxa TRAIL 28k (1550+).

El perfil del recorregut mostrava una constant pujada fins al 19k (aprox.) i una baixada fins a l'arc d'arribada a meta.
Fins al 13k van poder seguir un ritme bo, encara que en alguns moments es dosificaven per a reservar-se les forces, ja que la pujada forta de 5k començava just en aquest punt.

En aquests 5k, el Sergi, que està més preparat, tant físicament com mentalment per assumir el desnivell, va gaudir del paisatge donant suport a l'Ana, que de vegades pensava que no podria, però que a poc a poc, respirant profund i en constant disputa mental va poder arribar al cim. Quan s'arriba a dalt s'acostuma a pensar que "ja ho tens!", però encara els hi quedaven 9k de baixada, que pot semblar fàcil, però realment es fa dura perquè les cames comencen a estar fluixes del cansament.

El Sergi baixant rapidíssim havia d'anar esperant a la seva cosina que sovint es queixava de què no podia més, afluixava el ritme però no s'aturava. Van acabar amb un crono de 04:54:31, i una 4a posició en la categoria de parelles mixtes.

Primer Aquatló d'Ana del Rió

Cal destacar que l'Ana del Río va disputar el passat dissabte 29 de juny a Torredembarra el X Aquatló Mediterranian Race: 5km run + 2km swim + 5km run.

Gran part del recorregut a córrer es va fer per la vora del mar, terreny al qual la runner arbocenca no està acostumada, i que per aquest motiu se li va fer una mica dura la carrera a peu. La transició de córrer a nedar també se li va fer dura a l'inici, un cop agafat el ritme les sensacions van millorar.

A la segona part de carrera a peu va dosificar el ritme per acabar el millor possible. L'Ana explicava al seu club que; "hi havia un nivell altíssim i veure que et quedes enrere et desmotiva una mica però que serveix per competir amb un mateix". No pot explicar amb paraules les sensacions viscudes a l'arribar a meta, comenta que són increïbles, de màxima felicitat i de realització personal.

Font: Club Esportiu l´Arboç - Redacció de Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat