banner est whatsapp

Raúl Moreno, del Club Taekwondo l´Arboç, medalla d´or al Campionat d´Espanya Júnior

L'Arboç, 09/07/2019 19:24:45

Isaac Vives es va quedar a les portes de les medalles, aconseguint un 5è lloc molt ben treballat

El Club Taekwondo l'Arboç va participar el passat dissabte 6 de juliol en el Campionat d'Espanya Cadet i Júnior, que es va celebrar a la ciutat de Valladolid. El club arbocenc hi va acudir amb dos lluitadors, Raúl Moreno i Isaac Vives.

Raúl Moreno es va proclamar Campió d'Espanya Júnior per Autonomies fent-se amb la medalla d'or, després de guanyar 3 combats davant de València amb un 16-15, i Madrid, amb un 5-24 i 5-4. Va estar una final molt disputada, al costat del lluitador de Catalunya. Isaac Vives, després de guanyar dos grans combats davant Castella-la Manxa amb un 4-24, i davant de Balears amb 10-23, va acabar perdent en quarts de final davant Andalusia a punt d'or, quedant-se a les portes de guanyar medalla, aconseguint així un 5è lloc molt ben treballat.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç