banner est whatsapp

Aquests són els guanyadors de la campanya comercial ´Compra i guanya´

L'Arboç, 08/07/2019 10:22:04

El dijous 4 de juliol es va realitzar el sorteig en directe als estudis de Ràdio l’Arboç


La Regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç ha impulsat, per sisè any consecutiu, la ja tradicional campanya comercial per ajudar a la dinamització del comerç local. L’Arboç ha participat com a municipi adherit, a la 9ª Campanya Comercial “Compra i guanya”, juntament amb 30 poblacions beneficiaries del Pla de Barris impulsat pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

La principal novetat d’aquesta sisena edició és que, per primera vegada, hi han pogut participar la totalitat dels comerços de la vila, evitant haver de fer dues campanyes paral·leles, tal com ha passat en anteriors edicions.

Aquesta campanya s’ha dut a terme durant tot el mes de juny i ha comptat amb una participació massiva per part dels establiments comercials. En concret hi han participat 64 establiments, que suposen més del 94% dels comerços de venda al detall de l’Arboç.

En total, el teixit comercial arbocenc ha repartit més de 20.000 butlletes entre els seus clients, que han valorat molt positivament la iniciativa.

El dijous 4 de juliol de 2019 a les 13 h s’ha realitzat el sorteig en un programa en directe als estudis de Ràdio l’Arboç, que ha comptat amb la presència del regidor de Turisme i Promoció Econòmica, Sr. Alfons Ribas, el jutge de Pau accidental de l’Arboç, Sr. Ramon Vallverdú, el director de Ràdio l'Arboç, Sr. Xavier Llaó, i el tècnic de Turisme Municipal, Sr. Sergi Sedó.

El valor total dels premis ha ascendit a més de 3.000 euros. El nom dels guanyadors es pot consultar a la Casa de Cultura i en el cartell adjunt. El divendres 5 de juliol a les 19h tindrà lloc a la Casa de Cultura un petit acte de lliurament dels premis a tots els agraciats que comptarà amb la presència de l’alcalde de l’Arboç, Sr. Joan Sans i del regidor de Turisme i Promoció econòmica, Sr. Alfons Ribas.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

[title]

Llistat dels guanyadors/es  (PDF)

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat