banner est whatsapp

Conferència a l´Arboç sobre ´Percepció Unitària´

L'Arboç, 03/07/2019 20:44:41

Tindrà lloc a l´Auditori Municipal a les 6 de la tarda del dissabte 20 de juliol, a càrrec de Pilar Llaó


El dissabte 20 de juliol l'Auditori Municipal de l'Arboç acollirà una conferència introductòria a la "Percepció Unitària. Començarà a les 6 de la tarda, i anirà a càrrec de Pilar Llaó, instructora de Psicologia Holokinètica (AIPH i IAS-RSM Mèxic).
La Psicologia Holokinètica és un nou paradigma en psicologia del segle XXI, que explica un aspecte de la ment mai abans descrit; la Percepció Unitària.

La conferència aprofundeix en el concepte del "complet despertar", que passa després que l'individu desperta d'un somni. Ja despert, l'individu té accés potencial a un segon i complet despertar (dins de la vigília conscient), que és la completa encarnació en el mateix cos. Aquest complet despertar, aquesta completa encarnació conscient en el mateix cos, es coneix amb el nom de "Percepció Unitària".

L'assistència a aquesta conferència introductòria és gratuïta, però cal fer reserva prèvia per no sobrepassar l'aforament de l'auditori. Les persones interessades han de contactar amb Pilar Llaó, al telèfon 636 678 293, o al correu electrònic pilarllao@percepciounitaria.org

Per a més informació es pot visitar el web www.percepciounitaria.org

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat