banner est whatsapp

Nit de ´Teatre a la Fresca´ a l´Arboç aquest dissabte 20 de juliol

L'Arboç, 18/07/2019 19:47:00

L´Elenc Artístic Arbocenc oferirà "Musicàlia", un recull de números musicals que han format part de diversos espectacles des de l´any 2002


Imatge: Cartell promocional de Musicàlia

L'Elenc Artístic Arbocenc ha preparat una vetllada teatral al pati de 'El Centre' aquest dissabte 20 de juliol, a les deu de la nit. L'Elenc representarà "Musicàlia", un "remember" que recull tot un seguit de números musicals que han format part puntualment de diversos espectacles des de l'any 2002 que pràcticament no s'havien tornat a escenificar, i que ara els han aplegat en un recull d'estils d'allò més variat, perquè alguns espectadors ho recordin i d'altres ho coneguin....

Musicàlia trobarem números extrets de Llums del Paral·lel, El MikadoBodas de Sangre, Relat d'un setge, Fires modernistes del 2013 al 2019, Vetllada dels padrins (Actes del Centenari), Somnis del Paral·lel, Don Juan Tenorio. El musical també comptarà amb sorpreses, com l'estrena d'algun número nou, fent un total de 23 números els que conformen el programa de Musicàlia. Des de l'Elenc valoren repetir aquesta iniciativa l'any vinent, amb un nou i diferent ventall de números musicals.

Musicàlia intervenen més d'una trentena de persones entre actors i actrius, i l'espectacle té una durada aproximada de 80 minuts. En acabar, el públic assistent serà convidat a assaborir el tradicional "rom cremat" que s'acompanyarà amb coca.

Les entrades anticipades (no numerades) ja estan a la venda a la Papereria Montserrat, al carrer de l'Hospital 20. El preu és de 12 euros per al públic general, i de 10 euros per a socis i padrins.

Font: Redacció de Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat