banner est whatsapp

Julià Albornà i Edgar Toldrà guanyen el primer premi en el Brighton Rocks Film Festival

L'Arboç, 19/06/2019 12:20:50

Són els autors del videoclip "Redeem", del músic irlandès JD Kelleher


Imatge: Escena del videoclip on apareix un cotxe d'època pel camí del cementiri de l'Arboç

Dos coneguts realitzadors baix penedesencs, l'arbocenc Julià Albornà i el vendrellenc Edgar Toldrà, han conegut recentment que el videoclip musical produït per ells ha resultat premiat en un festival de Brighton, al Regne Unit. Albornà i Toldrà van ser els encarregats de fer el clip de la cançó 'Redeem', del músic irlandès JD Kelleher. En el vídeo apareixen localitzacions a l'Arboç, El Vendrell, l'Arboç, la Bisbal del Penedès, Castellet i la Gornal o Badalona.

El videoclip es va presentar en el Brighton Rocks Film Festival, on s'ha endut el primer premi a la categoria de videoclips musicals. Els dies 12 i 13 de juliol se celebraran les gales d'entrega dels premis. Van enregistrar el videoclip l'any 2018, i el contacte amb el cantant irlandès va venir de la mà d'un altre compatriota seu i músic baix penedesenc d'adopció, Peter M. Smith, l'artista que fa uns mesos va enregistrar una cançó amb el grup vendrellenc Lax'n'Busto.

Albornà i Toldrà ja van realitzar un videoclip l'any 2016 pel Peter Smith, de la cançó "'Speak No Evil', amb totes les localitzacions fetes a l'Arboç. L'experiència va ser positiva i el cantant va encarregar un segon clip als dos realitzadors, aquesta vegada amb una producció més important i gran per la cançó 'Redeem'. Per dur-lo a terme van fer una preproducció d'un mes amb l'objectiu de recrear les diverses escenes del videoclip. Kelleher va residir un cap de setmana al Baix Penedès, quan es va fer la gravació. Un cop fet el muntatge, que és la part més difícil, el clip ja quedar enllestit.

Els dos realitzadors baix penedesencs manifesten que ha estat una feina amb un esforç titànic, ja que ho han fet entre dues persones, quan normalment aquest tipus de produccions requereixen la participació de més professionals. El fet d'haver guanyat aquest festival, on també es presentaven vídeos molt treballats amb pressupostos molt superiors, els ha deixat molt contents i satisfets.

La col·laboració amb el cantant irlandès continua, i molt aviat estrenaran un nou vídeo amb localitzacions del nucli antic de Tarragona.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat