banner est whatsapp

La Pepa Maca tornarà a l´escenari de El Centre de l´Arboç el 28 de setembre

L'Arboç, 19/06/2019 11:13:22

En cas d´exhaurir novament totes les entrades, l´Elenc es reserva una segona representació pel 29 de setembre


Imatge: Una emotiva escena de l'obra La Pepa Maca

L'Elenc Artístic Arbocenc ha informat que, atès que els dos dies de representació de l'obra "La Pepa Maca" es van exhaurir ràpidament totes les entrades, han decidit fer una reposició de l'obra.

La companyia de teatre arbocenca ha descartat més representacions en dates immediates, perquè a causa de la proximitat de celebració de revetlles per un costat el proper cap de setmana, i l'arribada de la temporada estiuenca per l'altre, no plau massa la temperatura a l'interior del teatre, ja que la sala no disposa de climatitzador.

El grup teatral manifesta sentir-se molt satisfet pel resultat assolit, i a la vegada molt agraït per l'acolliment i la crítica satisfactòria per part del públic assistent.

Ara l'Elenc proposa pair-ho tot una mica i prendre nota per a una nova i única representació de "La Pepa Maca". El dia escollit és el dissabte 28 de setembre a les 10 de la nit, i en el cas de tornar a fer ple aquest dia, l'Elenc ha reservat una segona representació pel diumenge 29 de setembre a les 7 de la tarda. Les entrades es posaran a la venda després de l'actuació a l'Arboç amb el Teatre a la Fresca, a les acaballes del mes de juliol.

.

Font: Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat