banner est whatsapp

L´Arboç endega el projecte d´acompanyament a la gent gran ´Ara al teu costat!´

L'Arboç, 19/06/2019 10:23:50

Es tracta de fer companyia dues hores a la setmana a una persona gran


Càritas de l'Arboç ha endegat un projecte d'acompanyament a la gent gran. L'objectiu del projecte és fer companyia durant dues hores a la setmana a una persona gran. Sortir a passejar, parlar, jugar a cartes, fer algunes gestions o portar-les al metge són algunes de les activitats que realitzaran els voluntaris que vulguin formar part d'aquest projecte, de manera que les persones grans se sentin més acompanyades, es relacionin amb altres persones de la Vila i tinguin una vida més digna. Les persones grans que viuen soles de forma no volguda i que no tenen suport social ni emocional són la prioritat d'aquest projecte.

Càritas de l'Arboç presentarà aquest projecte d'acompanyament amb l'eslògan "Ara al teu costat!", el dimarts 25 de juny a les 7 de la tarda, a l'Auditori Municipal de la Casa de Cultura.
Les persones interessades a participar com a voluntàries en aquest projecte ja poden inscriure's o rebre més informació trucant als telèfons 977 670 621 o al 680 127 047, o mitjançant el correu electrònic voluntariat@caritasdtarragona.cat.

El projecte "Ara al teu costat" l'organitza Càritas Diocesana de Tarragona Parroquial de l'Arboç, amb la col·laboració de la Regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de l'Arboç, el Consell Comarcal del Baix Penedès, la Xarxa Santa Tecla Sanitària i Social – CAP de l'Arboç i de l'Associació de Dones Arbocenques "ADA".

Font: Radio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat