banner est whatsapp

4a edició del Taller de Ratafia de l´Ateneu Arbocenc

L'Arboç, 18/06/2019 19:01:59

Abans del taller d´aquest dissabte, divendres es farà una sortida a la natura per conèixer i collir les plantes per a la seva elaboració


L'Ateneu Arbocenc torna a organitzar un nou taller per conèixer els mètodes per aprendre a fer la famosa ratafia catalana. Aquesta serà la quarta edició del taller, i les inscripcions són obertes. El taller tindrà lloc aquest dissabte 22 de juny al local de l'Ateneu Arbocenc, al carrer Rafael de Casanovas 47, a partir de les 10 del matí. I anirà a càrrec d'Anna Artís. El preu d'inscripció al taller és de 15€, i cal portar un recipient amb una capacitat mínima de 2 litres i boc gros.

El dia abans, el divendres 21 de juny a les 6 de la tarda, tindrà lloc la 2a Sortida a la Natura, amb l'objectiu de fer una bona passejada tot coneixent i recol·lectant les plantes necessàries per a elaborar la ratafia. La sortida comptarà amb les explicacions i els consells de Marc Talavera Roma, investigador de la UB i especialista en etnobotànica, agroecologia i divulgació científica. Talavera és impulsor del col·lectiu Eixarcolant, una entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu principal la recuperació dels usos tradicionals de la vegetació. El preu d'inscripció de la sortida és de 15€, que inclou un bonic pòster de plantes silvestres de regal. Cal portar calçat adequat i beguda. La sortida es farà des del local de l'Ateneu.

Les persones que es vulguin inscriure a les dues activitats, sortida i taller, es poden inscriure amb un preu reduït de 27€, on també s'inclouen tots els ingredients per elaborar 2 litres de ratafia. Les inscripcions es poden fer en línia al web www.ateneuarbocenc.wordpress.com o via WhatsApp al 657 689 615 de Maria o al 686 472 491 de Xènia.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat