banner est whatsapp

Inscripcions obertes per les activitats esportives i solidàries del 5è L´ARBOÇ ES MOU

L'Arboç, 18/06/2019 10:06:24

S´han programat una quinzena d´activitats per a totes les edats de l´1 al 26 de juliol


Imatge: grup de canalla a les activitats d'aigua de l'Arboç es Mou 2018

La 5a edició de "l'Arboç es mou" presenta un calendari d'activitats esportives i solidàries per a totes les edats que es duran a terme de l'1 al 26 de juliol en diferents punts de la Vila. Després de l'èxit obtingut en les darreres quatre edicions, la regidoria de Joventut, Esports i Lleure de l'Ajuntament de l'Arboç repeteix l'experiència d'oferir a la ciutadania un programa d'activitats esportives amb l'objectiu d'incentivar la pràctica de l'esport i la vida saludable, amb la col·laboració de professionals i entitats esportives de l'Arboç.

Les activitats programades són molt variades i tothom en trobarà alguna o més d'una que pugui practicar i satisfer les seves expectatives. En aquesta cinquena edició destaca com a novetat el "Taller de Meditació", que realitzarà l'equip de professionals del CAP de l'Arboç al Parc de Santa Llúcia. En l'àmbit de la salut i benestar s'estrenarà una nova activitat que s'anomena "Estiraments i mobilitat. Aprenem a estirar-nos", que anirà a càrrec de la fisioterapeuta arbocenca Cristina Rovirosa.

Una altra novetat interessant pels amants del Zumba serà la realització de les classes a l'aire lliure al solàrium de les instal·lacions de la piscina coberta d'INACUA L'Arboç. En aquesta edició i amb motiu de l'alta demanda en anteriors edicions, s'ha doblat l'activitat de Jocs d'Aigua, podent-se realitzar dos dies a la setmana. També es durà a terme la 2a edició dels Tallers de Nutrició, a càrrec de l'arbocenca Laura Julià Sevé.

Tampoc faltarà la iniciació al Workout, el taller de nutrició, i l'activitat d'iniciació al Running entre altres activitats ja presents en anys anteriors, com el ioga per adults i en família, pilates per adults, jocs d'aigua, bàsquet i futbol al carrer, tir amb arc, caminades, zumba, i pàdel, que es realitzarà a les pistes del costat de la piscina coberta.

Cal destacar el caràcter solidari de "L'Arboç es Mou". El preu de la inscripció és de 5 euros per cada activitat i tots els ingressos aniran destinats íntegrament a l'organització de la IV Cursa contra el Càncer programada a l'Arboç pel diumenge 6 d'octubre de 2019. Totes les persones inscrites abans del 26 de juny tindran samarreta tècnica commemorativa de regal.

Les inscripcions es poden fer presencialment al Punt d'Informació Juvenil de la Casa de Cultura des del 17 de juny i mentre durin les activitats. Per a més informació cal adreçar-se al Punt d'Informació Juvenil, al carrer Major 37 o bé trucar al 977 67 06 21.

"L'Arboç es Mou" és un programa ideat i organitzat per l'Ajuntament de l'Arboç, i finançat pel mateix Ajuntament i pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat a través del Projecte d'Intervenció Integral al nucli Antic, o Llei de Barris, de la qual el municipi de l'Arboç n'és beneficiari.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

[title]
AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat