banner est whatsapp

Segona representació a l´Arboç de La Pepa Maca demà dissabte

L'Arboç, 14/06/2019 10:32:58

L´expectació creada per aquest muntatge després de molts mesos de preparació, va omplir el passat diumenge el teatre El Centre d´espectadors locals i de les poblacions veïnes.


Imatge: Foto del passat diumenge dels actors i actrius que interpreten els papers de La Pepa Maca

Demà dissabte 15 de juny, a les 10 de la nit al local del Centre, es farà la segona representació prevista de l'obra La Pepa maca que l'Elenc Artístic Arbocenc va estrenar el diumenge passat, 9 de juny.

Aquesta obra emblemàtica del teatre tradicional català ha tornat als escenaris arbocencs després de ser representada pel mateix elenc fa gairebé seixanta anys. L'expectació creada per aquest muntatge, després de molts mesos de preparació, va omplir el pati de butaques d'espectadors locals i de les poblacions veïnes.

La tragicomèdia implícita en aquesta obra escrita l'any 1954 per Cecília A. M. Màntua va captivar els assistents tant pel detallisme costumista de la seva escenografia -inspirada en una casa de pescadors vora mar- ,com per la tensió dramàtica que dóna cos a l'argument i també pel contrapunt humorístic d'algunes escenes corals.

Després de gairebé un any de preparació, els 10 personatges que intervenen en l'obra assoleixen la plenitud interpretativa dirigits per Xavier Canals (flamant guanyador, junt amb Joan Vallès, del primer premi al millor Actor Principal i tercer premi al millor Director al concurs de teatre amateur de Calella amb l'obra El verí del teatre) en una actuació sense fissures que fan de La Pepa maca un espectacle emocionant digne de ser vist i recordat.

Les entrades, que tenen un preu de 10 euros per a socis i padrins de l'Elenc, i de 12 euros pel públic general, es poden comprar a la Papereria Montserrat del carrer de l'Hospital núm. 20, o a la taquilla del teatre mitja hora abans de començar l'obra, sempre que l'aforament de El Centre així ho permeti.
 

 

Font: Departament de Premsa de Elenc Artístic Arbocenc (

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat