banner est whatsapp

Aquest diumenge l´Arboç acollirà una trobada de gegants

L'Arboç, 11/06/2019 18:58:59

Participaran un total de 10 colles


Foto: Els gegants de l'Arboç, en Chabran i la Llúcia

El pròxim diumenge 16 de juny l'Arboç viurà una trobada de gegants, que comptarà amb la participació de 10 colles. Aquestes són les d'Alcover, Badalona, Calafell, Clariana, Els Monjos, El Vendrell, Llorenç del Penedès, Masllorenç, Nou Barris (Barcelona), i la de l'Arboç.

La trobada començarà a 2/4 de 10 del matí, amb la plantada de tots els gegants i gegantes davant de l'Església de Sant Julià. A 2/4 de 12 començarà la cercavila gegantera, amb un recorregut que sortirà des de davant de l'església, seguint pel carrer Major, av Mossèn Cinto Verdaguer, carrer de Francesc Macià, carrer Rafael de Casanova, rambla Josep Gener, carrer dels Horts, av Sant Jordi, carrer de l'Hospital, novament la rambla Josep Gener, carrer Major i plaça de la Vila.

En arribar a la plaça de la Vila totes les colles faran la ballada de lluïment, i per acabar es farà la tradicional entrega de records. La trobada de gegants d'aquest diumenge està organitzada per la colla de Nans i Gegants de l'Arboç, amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Arboç.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat