banner est whatsapp

Els Minyons de l´Arboç estrenen el pilar de 5 a plaça pròpia

L'Arboç, 11/06/2019 18:21:29

En segona ronda van descarregar el 3 de 6 amb l´agulla i van acabar la tercera ronda descarregant el 3 de 6


Foto: Pilar de 5 estrenat aquest diumenge (font: Minyons de l'Arboç)

Aquest passat diumenge dia 8 de juny es va celebrar la Diada d'inici de temporada dels Minyons de l'Arboç, els quals van actuar juntament amb els Nens del Vendrell, Carallots de Sant Vicenç dels Horts i amb els Bordegassos de Vilanova.

L'actuació va començar amb un pilar de 4 de salutació per part de totes les colles. Els arbocencs van completar en primera ronda la segona torre de 6 de la temporada. En segona ronda van descarregar el 3 de 6 amb l'agulla i van acabar la tercera ronda descarregant el 3 de 6. La cirereta de l'actuació va venir a la ronda de pilars quan els arbocencs van descarregar el primer pilar de 5 de la temporada amb una noia a terços.

Els Nens del Vendrell van descarregar la torre de 7, el 4de7 i el 3de7. Els Bordegassos de Vilanova el 4de7 amb l'agulla, el 3de7 i el 4de7. Els Castellers de Sant Vicenç dels Horts van completar el 3de6 amb l'agulla, el 4de6 i el 3de6.

A poc a poc els Minyons van mostrant els fruits dels assajos. Les properes actuacions importants dels Minyons de l'Arboç són les diades de Calafell Platja el 30 de juny, i la de la Festa Major de Banyeres del Penedès el 14 de juliol. A les dues diades també hi seran els Nens del Vendrell.

 

 

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat