banner est whatsapp

Diada d´inici de temporada dels Minyons de l´Arboç amb tres colles convidades

L'Arboç, 07/06/2019 10:42:57

Demà dissabte a les 6 de la tarda, amb l´actuació dels Nens del Vendrell, Bordegassos de Vilanova, Carallots de Sant Vicenç dels Horts


Demà dissabte 8 de juny la plaça de la Vila de l'Arboç acollirà la diada d'inici de la colla local castellera Minyons de l'Arboç. La diada, que començarà a les 6 de la tarda, comptarà amb la participació de tres colles convidades. Podrem veure les construccions dels Nens del Vendrell, els Bordegassos de Vilanova, els Carallots de Sant Vicenç dels Horts i dels nostres Minyons de l'Arboç.

Els Minyons de l'Arboç han preparat una actuació d'inici de temporada on miraran d'estrenar els dos castells bàsics de set i la torre de 6. A la ronda de pilars també volen tirar amunt l'espadat de 5. Els Nens del Vendrell es plantegen consolidar el 3de8 i la torre de 7. Els del Vendrell també treballen el 4de8, però no és segur que el puguem veure demà dissabte a la plaça de la Vila.

Els Bordegassos de Vilanova i els Castellers de Sant Vicenç dels Horts també portaran a l'Arboç les seves millors construccions. Els de Vilanova podrien estrenar un castell de vuit, i els Carallots han treballat de valent per portar a l'Arboç un Castell de set.

La diada castellera compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Arboç

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat