banner est whatsapp

L´Escola de Música Tradicional de l´Arboç oferirà diumenge el concert de fi de curs

L'Arboç, 05/06/2019 10:22:46

Els alumnes són els protagonistes d’aquest concert, que començarà a les 7 de la tarda a la Sala Polivalent


Aquest proper diumenge 9 de juny a les 7 de la tarda, la Sala Polivalent de la vila acollirà el concert de fi de curs de l'Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès a l'Arboç. Un acte on els alumnes són els grans protagonistes, interpretant les peces estudiades durant el curs. El repertori amb el qual s'obsequiarà al públic serà molt variat i inclourà cançons tradicionals catalanes combinades amb altres de més contemporànies, anglosaxones i ritmes llatins.

L'Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès, és una entitat gestionada per l'Ajuntament de l'Arboç que té la seva seu al carrer Nord s/n, en un edifici de nova planta especialment concebut per acollir-la. Tenint en compte que la "Festa Major de l'Arboç i les seves músiques" van ser declarades Festa Patrimonial d'Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya l'any 2009, és una prioritat per l'Ajuntament de l'Arboç la conservació i perpetuació del llegat de la música tradicional. És per això que es dediquen molts esforços a la gestió i millora de la qualitat de l'ensenyament de la música tradicional a la vila.

Properament s'obrirà el termini per a les inscripcions per al curs 2019-2220. Les persones interessades poden obtenir informació general i de les condicions de matriculació per al curs vinent a l'Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès a l'Arboç a través del correu electrònic auladesons@auladesons.cat, o bé a l'adreça web http://www.auladesons.cat/prenscripcions

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat