banner est whatsapp

L´Arboç es prepara per a la celebració del XVI Torneig Memorial Amador Rodríguez els propers dos caps de setmana

L'Arboç, 04/06/2019 20:36:02

Al voltant d´un miler d´infants i joves jugadors hi prendran part els dies 8, 9, 15 i 16 de juny


Els pròxims dies 8,9,15 i 16 de juny, el municipal de l'Arboç acollirà la XVI edició del Torneig Memorial Amador Rodríguez, organitzat pel Club Futbol Base l'Arboç, el suport i la col·laboració de l'Ajuntament de l'Arboç, el patrocini Saint Gobain Cristaleria, Grup Seriauto TIF Publicitat i les aportacions de fins a una cinquantena d'empreses i establiments comercials de la vila i rodalia.

El torneig se celebra en homenatge a qui va ser porter i directiu del C. F. l'Arboç, Amador Rodríguez, i en aquesta setzena edició uns 1000 joves jugadors hi prendran part durant les quatre jornades dels dos propers caps de setmana, amb equips de les categories prebenjamins, benjamins, alevins, infantils, cadets, juvenils, escola i amateur.

La inauguració i inici del torneig tindrà lloc aquest dissabte 8 de juny a les 9 del matí al Camp de Futbol Municipal, amb la presència dels familiars de l'homenatjat, autoritats locals i de la directiva i staff del club arbocenc. Val a dir que el Torneig Memorial Amador Rodríguez de l'Arboç és tot un referent tant en l'àmbit interprovincial com a escala nacional vers la promoció i difusió del futbol base, i cada cop són més els equips que s'interessen per participar en la cita arbocenca.

Aquest any hi juguen el torneig els equips del Base l'Arboç, Hostalets de Pierola, La Pastoreta, El Vendrell, Santes Creus, Vilanova i la Geltrú, Sant Salvador, Valls, Sant Pere de Ribes, Tarragona, Roda de Barà, Vilafranca del Penedès, Gelida, Pallaresos, Vilaseca, Lleida i Canyelles. Els partits es jugaran de les 9 del matí fins a les 8 de la tarda, al Camp de Futbol Municipal de gespa, on també hi haurà servei de bar restaurant per a tots els assistents i afeccionats.

 

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

[title]
[title]
[title]
[title]

Dissabte 8 matí  (PDF)

Dissabte 8 tarda (PDF)

Diumenge 9 tarda (PDF)

Diumenge 9 matí (PDF)

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat