banner est whatsapp

La Pepa Maca es representarà al teatre El Centre de l´Arboç els dies 9 i 15 de juny

L'Arboç, 04/06/2019 18:45:37

Cecília A.Màntua va escriure aquesta obra l´any 1954 en homenatge a la dona marinera catana.


El diumenge 9 de juny a les 7 de la tarda i el dissabte 15 de juny a les 10 de la nit, l'Elenc Artístic Arbocenc posarà en escena al teatre "El Centre" l'obra de Cecília A. Màntua, "La Pepa Maca".

L'Elenc Artístic Arbocenc va començar a preparar aquesta obra de teatre el 19 de setembre del 2017, quan es va fer la primera lectura. La programació de treball de "La Pepa Maca" també ha sofert alguns parèntesis per circumstàncies diverses i per atendre altres compromisos teatrals de l'Elenc.

Ara, després de 80 sessions i més de 200 hores d'assaig, a més del temps dedicat a la preparació i a l'escenotècnia: escenografia, vestuari, muntatge musical. Il·luminació, etcètera, l'Elenc portarà a escena un total de 10 actors, 5 dones i 5 homes, amb una obra que té una durada d'uns 150 minuts.

Cecília A. Màntua (Barcelona 1905 -1974) va ser dramaturga, escriptora i guionista radiofònica. L'any 1954 va escriure l'obra "La Pepa Maca", tragèdia en tres actes. Màntua va escriure aquest drama com un homenatge a la dona marinera catalana. El personatge principal és una pubilla que sacrifica la seva existència pel bé de tots els que l'envolten, i està ambientada en el porxo d'una casa marinera de la Costa brava a principis de la dècada dels 50 del segle passat.

Ja es poden adquirir o reservar entrades anticipadament a la Papereria Montserrat, al carrer de l'Hospital núm. 20. Les entrades tenen un preu de 10 euros.

Font: Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat